Poll!

Hallo allemaal!

Ik heb  jullie hulp nodig! We hebben een ontzettend leuk idee voor de Drägan Duma fans: Een orgineel T-shirt ontworpen door Dominik Broniek! 🙂

Maar… T-shirts laten drukken kost natuurlijk wel wat.

Vandaar dat we graag van jullie willen weten of er interesse is!

Het gaat om een zwart T-shirt in unisex, ongeveer zoals op de afbeelding. (vorm en uitvoering van het T-shirt kan verschillen van het uiteindelijke resultaat)

DD1Tshirt

Breng je stem uit in de poll hieronder en laat een comment achter onder deze post waarin je de keuze toelicht. Onder iedereen die stemt en een reactie achterlaat, verloten we een Drägan Duma Fanpakket! 🙂

20151216_001946

Stemmen kan tot 25 januari 2016!

Alvast bedankt!

Advertenties

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in Drägan Duma, patty van delft, Uncategorized, win en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

19 reacties op Poll!

 1. La Fille Lisant zegt:

  Ik heb waarschijnlijk wel gestemd omdat ik het echt een heel leuk shirt vind en ik hem zeker wel wil hebben, maar ik weet niet of ik hem meteen nadat hij uit is gekomen zou kopen en het ligt ook wel een beetje aan de prijs!
  Ik maak graag kans op het fan pakket, leuke winactie!

 2. idoneaa zegt:

  Ben nooit echt een fan t-shirt kopen persoon. Dus als deze een beetje goed van de pers komt dan vind ik het wel eens leuk om aan te schaffen. Vind het een leuk ontwerp en zwarte t-shirts zijn nooit verkeerd. Hopelijk word het wat 🙂

  Groetjes Ido

 3. E zegt:

  Ze zien er goed uit maar ik zou het niet dragen het zou in de kast liggen en dat zou ik zonde vinden.

 4. ja echt wel zodra ik geld zou hebben zou die bij mij in de kast hangen 😀

 5. jennie zegt:

  ik vind het een heel mooi shirt,maar het hangt van de prijs af dus misschien dat ik het koop. 🙂

 6. lisette zegt:

  Jaaaa
  Het is echt een super leuk t shirt !
  Cool dat jij het verloot !

 7. Mandy Huybregts zegt:

  Ik zou wel graag zo’n shirt willen ^^.
  Ik draag toch al snel zwart omdat ik in de metal/goth scene zit.
  En dan zou een shirt van een fantasyboek er gewoon geweldig bijpassen in mijn garderobe!

 8. Antoinette zegt:

  Ik heb waarschijnlijk wel gestemd. Dit omdat het afhankelijk Is van de prijs en de maat. Ik heb namelijk een wat grotere naat dan de gemiddelde Nederlander. Maar vind het wel een super leuk idee en een leuk shirt.

 9. Esther vd Veer zegt:

  Ik koop hem wel hoor. Heb het al eerder tegen je gezegd. En het blijft een geweldige cover. Complimenten voor de ontwerper. Draag ook nog steeds je “promoshirt” van castlefest (begint nu wel een beetje vager te worden hihi).

 10. Ja gelijk! Ik ben dol.op draken en duistere kleuren en het zwart is niet zwart meer ookal draag ik vaak zwart. Het is een leuk printje natuurlijk en he is awesomeee

 11. Esther vd Veer zegt:

  Ik zou hem wel kopen hoor. Heb je al eerder verteld dat ik de cover geweldig vind. Draag nog steeds je “promoshirt” van Castlefest (begint nu langzaam aan wel vaag te worden hihi).

 12. aengelheart zegt:

  ik zou het overal dragen zelfs op gelegenheden waar het eigelijk niet kan sociologisch gezien but hey thats me

 13. karendekkers zegt:

  Ik zou het wel kopen maar dan moet de hals niet te strak zijn.
  Liever een girlie-shirt dan. Vind de print wel erg mooi en zwart heeft dan bij mij wel de voorkeur

 14. Margot zegt:

  Ik heb waarschijnlijk wel gestemd om dezelfde reden als de anderen die hebben gereageerd. Ik vind het een erg gaaf shirt en zwart staat natuurlijk altijd goed. Maar het zou wel van de prijs en het model afhangen of ik hem, daadwerkelijk koop. In ieder geval succes ermee, het is een leuk plan en hopelijk is er veel interesse!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s