Gothic en Fantasy beurs!

015

Op 12 en 13 maart is Patty ‘s middags samen met Rianne Lampers en Jeffrey Debris aanwezig op de Gothic & Fantasy Beurs, een tweedaags fantasy, gothic en middeleeuws-evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in een fantasie wereld. Dit succesvolle indoor evenement vindt plaats in De Broodfabriek in Rijswijk ZH.

logo

Wil jij er ook bij zijn? Maak dan gebruik van de aanbieding van de organisatie van de beurs van 2 euro korting op de toegangsprijs! Zie de laatste pagina van Celtica’s Maandelijkse Nieuwsbrief van maart: http://www.celtica-publishing.nl/…/maandelijks-magazine-3-2….

Advertenties

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in Bondgenoten & Verraders, Drägan Duma, informatie, patty van delft, schrijfster, signeer sessie, signeersessie, Zij Die Hoort en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s