De Drägan Duma Trilogie

bookcovers

Drägan Duma is een meeslepende fantasy serie over moed, vriendschap, wanhoop, vertrouwen en innerlijke kracht die je kennis laat maken met een wereld waar je het liefst zou willen blijven wonen…

Dragan Duma-Zij Die Hoort-voorkant

Drägan Duma – Boek 1 – Zij Die Hoort

Bloed tegen de autoruit…

De nachten van Jill worden regelmatig geteisterd door een nachtmerrie over het ongeluk waarbij ze haar moeder verloor. Haar vader heeft ze nooit gekend.

In de nacht nadat ze zestien is geworden, schrikt Jill wakker. Ze gaat naar het slaapkamerraam en ziet buiten de schim van een draak! Ervan overtuigd dat ze droomt, gaat ze ernaartoe en ontmoet de Drägannymare Jordian, een drakenridder uit Drägan Duma. In die parallelle wereld zijn draken een verbond met de mensen aangegaan om de kwaadaardige Morbiden het hoofd te bieden.

Jill blijkt door haar bloedlijn van vaders kant voorbestemd te zijn om in Drägan Duma opgeleid te worden tot Drägnnymare. Ze krijgt slechts een paar dagen de tijd om te beslissen of ze dit werkelijk gaat doen. Verward blijft ze achter. Moet ze alles wat ze kent achter zich laten en de overstap maken naar het onbekende Drägan Duma?

Zij Die Hoort is het eerste deel van de spannende fantasytrilogie Drägan Duma, een vreemde wereld waar een grote verantwoordelijkheid op Jills schouders gelegd wordt.

Bestel

Dragan Duma Bondgenoten & Verraders front(copy)3b

Drägan Duma – Boek 2 – Bondgenoten & Verraders

In de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen…

Na de laatste afgeslagen aanval van de Morbiden is hun meester furieus. Nieuwe plannen om de macht over te nemen worden gesmeed.

Met de overstap naar Drägan Duma is Jill ontsnapt aan haar roerige bestaan op aarde. Ze durft weer voorzichtig te genieten van het leven, maar al snel breken er duistere tijden aan op deze parallelle wereld.

Jill lijkt aangewezen om de leidster van Dragon Stone op te volgen, maar is zij wel Zij Die Hoort, zoals beschreven in de profetieën? Een Wijze van het Woud vertelt haar over een verrader tussen de mensen die zij net geleerd heeft te vertrouwen. Wie in haar omgeving spant er samen met de vijand?

De strijd tegen de Soulsnatcher en zijn Morbiden barst in alle hevigheid los en onwaarschijnlijke bondgenootschappen moeten worden gesloten om deze oorlog te kunnen overleven.

In het tweede deel van Patty van Delfts trilogie Drägan Duma volgen gebeurtenissen elkaar razendsnel op. Verlies, moed, verdriet en haar moeilijke relatie met Skylar veranderen het examenjaar van de zestienjarige Jill in een chaotische achtbaan van belevenissen.

Bestel

Verwacht

Drägan Duma – Boek 3 – Het Zwarte Kristal

Goud en Zilver, samen verbonden…

Jill en Skylar hebben alles achter zich gelaten om in de Buitenwereld het Zwarte Kristal te vernietigen, het duistere object dat de mens op Drägan Duma verbindt aan de kwaadaardige magiër Morbiston.

Met slechts een handvol aanwijzingen staan ze aan het begin van een avontuur in een wereld waar magie ongewenste aandacht trekt. En hoe verberg je draken op een plaats waar mythische wezens niet langer voorkomen?

Terwijl de magiër en zijn Morbiden op Drägan Duma nog altijd dood en verderf zaaien, begint voor Jill en Skylar een race tegen de klok. De onstabiele verbinding teistert de Buitenwereld en tegenslagen maken de missie nog moeilijker dan verwacht.

Volgens de profetie kan Morbiston alleen voorgoed worden verslagen door magie in vertrouwen te bundelen. Maar Jill raakt gaandeweg zelfs het vertrouwen in zichzelf kwijt.

Kan zij haar twijfels opzijzetten om een einde te maken aan Morbistons duistere macht?

Het Zwarte Kristal is het laatste deel in de meeslepende fantasytrilogie van de Haagse schrijfster Patty van Delft. Het is het einde van een bijzonder verhaal dat draait om vertrouwen, innerlijke kracht, vriendschap en levenslange verbondenheid.

Bestel

 

 

Advertenties

47 reacties op De Drägan Duma Trilogie

 1. idoneaa zegt:

  Hi. Ik vraag me af of dit deel ook als ebook uit komt. Ik heb er met spanning op zitten wachten en zie dat hij er nu alleen nog maar als paperback is. Hopelijk komt hij snel als ebook uit. Groetjes.

 2. idoneaa zegt:

  Hi patty,

  Binnenkort ga ik op vakantie. En ik zit nog steeds met smart te wachten op de ebook versie van deel twee. Vind het zonden als ik straks het boek koop en een week later komt de ebook uit. Heb je al enig goed nieuws voor mij??

  Groetjes
  Idonea

  • Just Patty zegt:

   Hey Idonea,
   Helaas zal de ebook versie van deel 2 nog even op zich laten wachten. Deze zal waarschijnlijk in oktober verschijnen.
   Heel erg veel plezier op je vakantie gewenst! 🙂
   Liefs,
   Patty

   • idonea zegt:

    Hey patty,

    Heb je boek dinsdag aangeschaft en helaas voor mij gisteren al weer uitgelezen. Hij was weer geweldig! Kan niet wachten op deel 3.
    Alvast super bedankt voor het geweldige, rust en lekker dagje boek lezen!

    Groetjes idonea

   • Just Patty zegt:

    Bedankt voor het leuke bericht! 🙂
    Blij dat je het gaaf vond!
    Liefs,
    Patty

   • idoneaa zegt:

    Hey patty,

    Na afgelopen dinsdag deel 2 binnen te hebben gekregen, en hem helaas voor mij gisteren ook uitgelezen. Mijn hele plan om het boek op vakantie te lezen mislukt! 😉
    Totaal geen spijt van, hij was echt super en wacht al weer met smart op deel 3!

    Dankjewel voor het laten weten wanneer de ebook uit zou komen! Ben heel blij dat ik gewoon het boek gehaald heb! Heb namelijk een heerlijk, rustig dagje gehad gisteren!

    Groetjes Idonea.

    P.s ik hoop dat mijn boek, als die ooit af komt, net zo leuk en goed zal zijn als jou boek!!

 3. idoneaa zegt:

  Ik zie net dat mijn geweldige tablet mijn eerste post wel heeft geplaatst. De tweede is de correcte. Ging een hoop niet goed.

  Groetjes

  • Just Patty zegt:

   Hahaha!
   Geen probleem, ik vind het helemaal niet erg om twee keer een compliment te krijgen 😉
   Ben benieuwd naar je verhaal!
   Wordt het ook fantasy?
   Liefs,
   Patty

   • idoneaa zegt:

    Hahaha, complimenten zijn nooit vervelend!

    Een fantasy zeker, heb er zo veel gelezen. En de overvloed aan fantasie en verhaaltjes in mijn hoofd zijn ook handig. Alleen de zelfvertrouwen en hoe ga ik er nu een echt boek van maken. Met mijn geweldig gebrekkig Nederlands (ben wel Nederlands alleen niet echt wanneer ik schrijf, dan is het soms eerder Arabisch voor ver gevordede) en mijn totaal onervarenheid in het schrijven van boeken zitten me nogal dwars.

    Dus als je tips en trucs hebt, zijn zeker welkom!

    Groetjes Idonea.

   • Just Patty zegt:

    Als je de verhaallijn, karakters en omgeving in je hoofd hebt zitten, ben je al een heel eind!
    Spelling is altijd achteraf te corrigeren en onervarenheid is geen probleem. Zij Die Hoort is het allereerste boek wat ik ooit geschreven heb. 🙂
    Als je vragen hebt of ergens over twijfelt, stuur me dan gerust een mailtje: uppiecat@msn.com.
    Ik help je graag.
    Liefs,
    Patty

 4. idoneaa zegt:

  Hi,

  Die heb ik gelukkig allemaal ook. En met spelling ben ik eens. En waarschijnlijk ga ik een keer gebruik maken van je, wat hulp van een echte schrijfster is nooit mis!
  En Zij Die Hoort is een boek om trots op te zijn!

  Alvast bedankt voor je hulp en het beetje extra zelfvertrouwen dat je me nu al geeft!

  Groetjes Idonea.

 5. Nathalie zegt:

  Hoi Patty, ik was gisteren op castlefest helemaal vergeten te vragen wanneer deel 3 uit gaat komen.

  Groeten nathalie

 6. Renalda zegt:

  Hoi patty,
  Ik heb in 2 dagen allebei de delen uitgelezen.
  Het verhaal houdt je vast tot de laatste zin, echt
  super spannend. Ik zou nu het liefst door willen
  lezen maar deel 3 is nog niet uit :-(.
  Wanneer kunnen we het vervolg verwachten 🙂

  Mvg renalda

  • Just Patty zegt:

   Hoi Renalda,
   Wat leuk om te horen! 🙂
   Helaas zul je nog even moeten wachten op Het Zwarte Kristal, deze komt als het goed is in mei uit.
   In de tussentijd kun je wel het korte verhaal van Jacco lezen die je hier op de site kunt vinden! 🙂
   Liefs,
   Patty

 7. Bas zegt:

  Geweldige boeken, Patty! Heb ze ook in een een paar dagen uitgelezen. Alles wat in een goed verhaal moet zitten, zit er in.
  Thanks. Ook ik kan niet wachten tot deel 3 er is . ga zo door Groet Bas.

 8. Bas zegt:

  Patty?
  Ik vroeg me af of je “Het verhaal van Jacco” ook uit laat komen in Ebook-vorm?

 9. barrybianca zegt:

  Geweldige trilogie ik wacht met smart op het laatste deel.
  Mijn favoriete boeken serie was altijd Het oude koninkrijk van garth nix.
  Ik heb nooit meer boeken gevonden die mij zo konden vast houden als die serie.
  Maar met de De Drägan Duma Trilogie heb ik eindelijk weer dat zelfde gevoel.
  Het is dan ook absoluut 1 van mijn favorieten boeken geworden.
  Mijn dank is groot ik wacht met smart op meer boeken van jou hand.

 10. Lilith zegt:

  beste Patty,
  ik heb je eerste boek op de gothic beurs in Den Haag gekocht. toen ik die uit had kon ik niet wachten op deel twee maar ik kon hem nergens vonden. ik heb hem nu zo’n twee weken geleden gevonden en gekocht. maar ik wil niet weer zo lang moeten zoeken, want ik wil hem echt heel graag hebben. weet jij waar dat boek zal verschijnen en wanneer?
  groetjes LI

  • Just Patty zegt:

   Hoi Li,
   Wat leuk om te horen dat je de boeken goed vindt! 🙂
   Eigenlijk hoor je ze bij elke (internet) boekhandel te kunnen kopen, maar niet iedere winkel heft ze standaard liggen.
   Wel kun je ze altijd laten bestellen. Verder zijn de boeken ook gewoon via Bol.com of natuurlijk via de uitgeverij verkrijgbaar: http://www.celtica-publishing.nl
   Deel 3 is vanaf 6 juni verkrijgbaar!
   Liefs,
   Patty

 11. Tim zegt:

  Hey Patty, Ten eerste wil ik graag zeggen Jouw Boeken Zijn FANTASTISCH en Ten 2de zou ik graag een paar stukjes van Jacco`s verhaal willen gebruiken voor een schoolproject want ik moet een bij-persoon van het boek een `stem` geven zodat hij/zij ook wat te zeggen heeft en daarvoor wil ik graag Jacco gebruiken? En ik vraag me af of dat mag
  Groet,
  Tim

  • Just Patty zegt:

   Hoi Tim,
   Onwijs leuk om te horen dat je de boeken leuk vindt! 🙂
   En natuurlijk mag je stukjes van Jacco gebruiken, hij wil graag vertellen 😉
   Hopelijk krijg je een goed cijfer!
   Liefs,
   Patty

 12. Tim zegt:

  Heel erg bedankt!!

 13. eric zegt:

  patty ik heb een vraag voor u komt er nog een deel 4 want ik vindt uw boeken echt heel leuk en daarom hoop ik op een deel 4 en ik heb er ook een paar ideeën voor zoals dat er draken of scaleless vermist zijn ik hoop echt dat r nog een deel 4 komt

  groetjes eric

 14. eric zegt:

  patty nog een vraagje sorry voor de vele vragen komt er nog meer tekst van jacco`s verhaal want dat wordt dan echt heel leuk want ik wil het ook nog vanuit jacco`s ogen zien uit het boek bondgenoten en veraders en het zwarte kristal ik hoop echt dat u hier een beetje mee doet als u het niet doet sap ik het ook hoor

  groetjes
  eric

  • Just Patty zegt:

   Hoi Eric,
   Geeft helemaal niks hoor, gewoon lekker blijven vragen 🙂
   Er komen absoluut nog meer korte verhalen, maar of die geschreven zullen zijn vanuit Jacco weet ik nu nog niet.
   Ik hoop zelf ook stiekem een beetje van wel, want ik vind hem erg leuk 😉

   Liefs,
   Patty

 15. bedankt patty zegt:

  vind ik ook patty het word vast heel leuk ik kijk hier ook naar uit 😀

 16. eric zegt:

  waneer komt het boek uit als ik vragen mag????? 😛

  • Just Patty zegt:

   Op dit moment ben ik nog druk bezig met schrijven, dus ik kan helaas nog geen datum geven
   Maar ik houd jullie zeker op de hoogte via de website, Facebook en YouTube 😉

   Liefs,
   Patty

 17. eric zegt:

  oke wat is uw youtube account ???
  dan kan ik via daar in de gaten houden wat de datum is 🙂

 18. eric zegt:

  en denkt u dat er meerdere delen van dat verhaal komen???

 19. eric zegt:

  patty kan u me de link sturen voor deel 1 en 2 op de ebook alvast bedankt mijn email is ericland9@gmail.com

 20. Hallo Patty. Bij Bart’s boekenclub hoorde ik je vol passie vertellen over je boeken. Ik wist niet zeker of het iets voor mij zou zijn, maar heb toch maar deel 1 gekocht. Ik begon een stukje te lezen en dacht dat het niet leuk zou vinden, maar nu na dag 3 zit ik al op pag 200 en kan gewoon niet stoppen met lezen, ’t is dat ik vroeg op moet om te werken anders zou ik gewoon doorlezen. De andere twee delen ga ik ook beslist kopen.

 21. Eileen zegt:

  Hallo,
  Ik geniet steeds als ik deze serie lees. Alleen sinds dat de 3de deel uit is vraag ik me steeds iets af.
  (spoiler)

  Jacco krijgt in de woud een visioen van de wijze van de woud. En ik vroeg me af wat hij precies te zien kreeg?

  Groetjes

  • Just Patty zegt:

   Hoi Eileen,
   Blij om te horen dat je geniet van het verhaal 🙂
   Hahaha, ik begrijp dat je daar nieuwsgierig naar bent.
   Ik zal het hieronder vertellen (spoiler!)

   De Wijze laat aan Jacco zien dat hij de leiding zal hebben over de Scaleless en hun ridders later in het verhaal.
   Daarom is Jacco zo zelfverzekerd wanneer hij in hoofdstuk 19 het gesprek met Jill in het bos heeft.
   Hij weet dat hij is voorbestemd om zijn eigen groep te leiden.
   Natuurlijk kan hij dit niet aan Jill vertellen, zij wil Jacco tenslotte altijd beschermen.

   Liefs,
   Patty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s