Patty leest Soulmates

Soulmates – Holly Bourne

Eens in de zoveel tijd worden er twee mensen geboren die elkaars perfecte match zijn: soulmates. Je hebt meer kans om door de bliksem te worden getroffen dan je soulmate te vinden, maar wanneer twee van zulke mensen elkaar ontmoeten en verliefd worden slaat de natuur op hol.

Poppy is zeventien jaar oud, cynisch en heeft weinig vertrouwen in de liefde. Maar dan ontmoet ze Noah, de sexy gitarist, op wie haar hoofd en lichaam heftig reageren. Er ontstaat een relatie van aantrekken en afstoten, maar hun aantrekkingskracht is al snel zo sterk dat er grote rampen dreigen. De heftige regenbuien, bliksems en stormen zijn slechts het begin.

Met een geheime politieorganisatie op hun hielen worden Poppy en Noah geconfronteerd met een onmogelijke keuze: het einde van de wereld of een leven zonder liefde…

Mijn mening:

Ik had misschien te hoge verwachtingen van dit boek.
De cover is prachtig en de omschrijving van het verhaal zorgde ervoor dat ik niet kon wachten om het te lezen.
Helaas merkte ik al snel dat het hoofdpersonage op mijn zenuwen begon te werken.
Ik vind Poppy verwend en zeurderig en kon me totaal niet in haar inleven.
Toch was het verhaal interessant genoeg om door te lezen, maar ik vind de gebeurtenissen en met name het einde teleurstellend, al was het dan wel verrassend.
Veel dingen kwamen bij mij onrealistisch over en ik heb me regelmatig tandenknarsend van ergernis door het verhaal moeten worstelen.
Ik had meer van dit boek verwacht.

Hartjes beoordeling:

Cover: 

Verhaal:

Schrijfstijl: 

Terug naar overzicht