Terras Altas

Een nieuw Fantasy avontuur van Patty van Delft waar magie en techniek met elkaar verweven zijn!

Terras Altas – Puur Wit

Elk verhaal heeft twee kanten…

Sinds de Laatste Oorlog regeert het Regime over het welvarende Hoogland van Terras Altas. Een goede taakverdeling zorgt er voor vrede. Wetsovertreders worden zwaar gestraft en de grootste misdadigers wacht verbanning naar het woeste Laagland.

De Hooglandse Lily bezit de vaardigheid om energie te manipuleren. Met haar rang van edele gaat zij een rooskleurige toekomst tegemoet. Vol verwachting kijkt ze uit naar de dag dat ze met Espen, erfgenaam van het machtigste Huis onder het Regime, zal trouwen.

Tijdens haar reis over het Laagland, op weg naar haar verloofde, stort haar luchtschip neer. Lily belandt op een plek waar nachtmerries haar ook overdag teisteren. Een groep Laaglanders onder leiding van River, een sinistere jongen met een vreemde kracht, neemt haar gevangen en wil haar als ruilmiddel gebruiken.

Zal het Regime aan hun eisen tegemoetkomen om Lily haar vrijheid terug te geven? En is ze tot die tijd in staat te overleven tussen haar ontvoerders?

Terras Altas – Puur Wit is een fantasyverhaal over geheimen, onderdrukking, tweestrijd en een gevecht om vrijheid, waarin niets zo eenvoudig is als het lijkt…

Bestel

Terras Altas – Inktzwart

Je hebt altijd een keuze…

Inktzwart is het tweede deel in de serie Terras Altas. Een steampunk fantasy avontuur waar innerlijke kracht, loyaliteit en doorzettingsvermogen op de proef worden gesteld en prioriteiten meer dan eens verschuiven.

Na haar avonturen in het ruige Laagland is Lily eindelijk weer thuis. Herenigd met haar geliefde Espen vertrekt ze naar het kasteel van Huize Vuori. Daar beseft ze al snel dat haar oude leven in het Hoogland voorbij is. Met haar belofte om voor de Laaglanders te spioneren tegen het Regime staat ze regelmatig voor lastige keuzes.
De Raad van Bosdal stuurt River op een missie om de volkeren van het Laagland op te roepen samen te strijden voor gelijkheid. Alleen zo maken zij een kans tegen het machtige leger dat Terras Altas regeert.
In het Hoogland duikt steeds vaker een groep op die zichzelf ‘De Vrijheidsstrijders’ noemt en met geweld in opstand komt tegen de overheid. De verscherpte beveiliging van het Regime brengt Lily intussen steeds dieper in de problemen.
Terwijl tegenslag, geheimen en verraad continue op de loer liggen, vechten Lily en River ieder voor een verenigd Terras Altas.

Bestel

Uit recensies

“Terras Altas – Puur Wit heeft tientallen interessante en diep-gelaagde personages die allemaal hun eigen twist aan het plot geven. Een rijk fantasy verhaal over bedrog, illusies en trouw.” ~Modern Myths

“Wauw, Patty van Delft heeft het weer gedaan! Terras Altas is meeslepend en uniek een verhaal zoals ik er nog niet veel heb gelezen.” ~Bookstamel

“Al met al is dit een young adult-roman van Nederlandse bodem die niet onderdoet voor de internationale varianten. De steampunk, de ontluikende politieke intrige en daarbovenop een cliffhanger zorgen ervoor dat ik uitkijk naar het volgende deel van Terras Altas. Dit is alleen nog maar het begin.” ~De Boekenkrant

“Een fantastisch boek, met een einde dat je laat smachten naar meer! Ik heb echt genoten van iedere letter.” ~The Bookbabe

“Wat ben ik blij dat ik dit boek gelezen heb en Patty mij weer over de top verbaasd en te pakken heeft.” ~Boekenfreaks

“Ben je op zoek naar een boek met fantastische worlbuilding, een sterke vrouwelijke hoofdpersoon, een mysterieuze mannelijke hoofdpersoon, een flinke dosis spanning en intrige en dat je met geen mogelijkheid meer weg kunt leggen als je eenmaal begonnen bent met lezen? Dan is Terras Altas: Puur Wit het boek voor jou!” ~Kinderboeken en YA

“Puur Wit is een heerlijk young adult avonturenverhaal vol magie, unieke wezens en uitvindingen.” ~In de Boekenkast

“Een avontuur dat je niet los weet te laten tot het boek is dichtgeslagen.” ~Divabooks

“Magie en steampunk zijn samengekneed tot een aantrekkelijk geheel.” ~Hebban