The making of… De Boektrailer!

De afgelopen weken zijn we heel druk bezig geweest met het maken van een boektrailer voor Drägan Duma. Daar komt nogal wat bij kijken kan ik je vertellen! 

Eerst moesten we stap voor stap bepalen wat we eigenlijk willen laten zien. Een boektrailer mag niet te lang zijn, maar je wilt toch een goede indruk geven van waar het nou eigenlijk over gaat. Dan komen de animaties, dit proces heeft zeker weten de langste tijd in beslag genomen. Plaatjes maken, teksten maken en dan ook nog zorgen dat alles beweegt!

En wat is een boektrailer zonder geluid? Juist ja, saai… 😉 Dus moet er muziek bij. Die moet gemaakt worden en zo lopen dat het overeenkomt met de beelden. Gelukkig kregen we hiervoor hulp van onze goede vriend Egon (Infected by Nature) en de Japanse muzikant Kenji Ishimine! Uiteraard gaan we dan gelijk een stapje verder en maken een heuse Drägan Duma Theme song die je binnenkort kunt beluisteren onder het lezen van de boeken. 🙂

Om een lang verhaal kort te maken: na veel aantekeningen, avonden achter de computer, nachten in de studio (in Nederland en Japan!) en een paar handen vol Tuc’jes later is het dan bijna zover, de Drägan Duma boektrailer komt eraan! Dus houd de website en Facebookpagina in de gaten 🙂 Hieronder vind je nog een fotocollage van de Making of.

Liefs,

Patty

fotocollage de making of

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in artwork, Drägan Duma, foto's, informatie, patty van delft en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op The making of… De Boektrailer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.