1 van de leukste dingen in het vak…

Degene die op mijn YouTube kanaal de afleveringen van “Achter de Schermen” hebben gezien, weten dat auteur zijn niet betekent dat je alleen maar bezig bent met het schrijven van boeken. Er komt natuurlijk veel meer bij kijken. En 1 van de leukste dingen in dit vak is als je iets bijzonders mag doen voor een collega…

jeff

Jeffrey Debris, auteur van de Science Fiction serie “The Shaedon Resurgence”, had een vrouwelijke voice-over nodig voor zijn boektrailer. Ik kreeg de eer om die rol te vervullen.

Omdat de boeken in het Engels geschreven zijn, is de boektrailer ook in het Engels. De stem die moest worden ingesproken is van één van de karakters uit de boeken en niet de vriendelijkste. Extra leuk om te doen natuurlijk! 🙂 

Dit is het uiteindelijk geworden:

De serie zelf is geweldig! Mijn review van deel 1 vind je hieronder. Voor deel 2, die in december uitkomt, mocht ik proeflezen. Ik kan nu alvast verklappen dat deel 2 nog beter wordt! (sssst, niet verder vertellen!)

Je kunt Jeffrey Debris hier vinden:

Site

Facebook

YouTube

En als je snel bent, kun je nog meedoen aan zijn winactie!

Recensie “The Fall of Netherea”

netherea-klein

Het verhaal speelt zich af op en in het universum rond de planeet Netherea die wordt getroffen door een natuurramp die de elementaire balans ernstig verstoort. De populatie van Netherea moet in alle haast worden geëvacueerd en de oorzaak van de ramp moet worden onderzocht.
De reden achter deze ramp is angstaanjagend en heeft alles te maken met een kwaadaardig ras van wie men dacht dat het uitgestorven was.

De diverse, kleurrijke hoofdpersonen die worden gevolgd, weven een spannend verhaal dat op geen enkel moment saai wordt. Technologie wordt gecombineerd met magie, zodat diverse fantasy elementen ruimschoots aanwezig zijn. Een aantal karakters, zoals de jonge Earthmaster student Grummus stalen direct mijn hart.
De schrijver laat de werelden en de wezens die er wonen op een mooie manier tot leven komen en de subtiele humor in het verhaal maakt de duisternis wat minder donker. Het boek is Engelstalig, maar dit hoeft voor de geoefende, Nederlandstalige lezer geen obstakel te zijn, want het boek is vlot en begrijpelijk geschreven zonder kinderachtig te worden.

The Shaedon Resurgence 1 – The fall of Netherea vergelijken met andere boeken of verhalen binnen dit genre doe ik níet, want daarmee zou ik de schrijver en het verhaal te kort doen.

Kortom, een absolute Must Read voor iedere Fantasy en Sci-Fi liefhebber!

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in informatie, patty van delft, schrijfster, Uncategorized, win, YouTube en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.