De Boekpresentatie van Wonderland!

Dit keer geen draken, maar sneeuwvlokken, slingers en kerstballen! Afgelopen zondag was de boekpresentatie van Wonderland, een kerstbundel met tien romantische young-adult kerstverhalen (waaronder mijn verhaal “Droomband”) van Nederlandse en Vlaamse auteurs uitgegeven door Dutch Venture Publishing.

Wonderland – Jennefer Mellink, Jen Minkman, Chinouk Thijssen, Eva Moraal, Patty van Delft, Vanessa Gerrits, Marijke F Jansen, Rianne Werring, Anne Nicolai en Debora Elisabeth. Met illustraties van Emmy van Ruijven.

Bij Boekhandel Haasbeek in Alphen a/d Rijn, waar het dankzij Wally Klos altijd een beetje voelt alsof je gezellig op visite bent, begon Jen Minkman de presentatie van deze magische bundel door even kort te vertellen hoe het boek tot stand is gekomen en de aanwezige auteurs te vragen om alvast iets over hun verhaal te vertellen.

Klik op de foto voor een vergroting.

Ook werd de gave boektrailer, gemaakt door Debora Elisabeth, nog even geshowd.

Daarna was het natuurlijk tijd om te signeren. Wat is het ontzettend leuk om met andere auteurs aan een tafel te zitten en gezellig te kletsen en te signeren, een hele nieuwe ervaring voor mij! Mensen blij maken met een nieuw boek, dat is voor een auteur toch wel één van de leukste dingen van het vak. 🙂

Klik op de foto voor een vergroting.

Begin november, maar al helemaal in de kerstsfeer, heerlijk!

Niet in de laatste plaats doordat de boekpresentatie werd opgeluisterd door Cathinca van Sprundel die op haar harp prachtige kerstliederen speelde.

Al met al een erg leuke middag waardoor ik zin kreeg om thuis de kerstboom alvast op te zetten!

Liefs, Patty

Wonderland is te bestellen bij iedere (internet)boekhandel.

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in informatie, kort verhaal, patty van delft, schrijfster, signeer sessie, signeersessie en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.