NaNoWriMo 2018 week 1: We zijn begonnen!

We zijn begonnen! Ik wel in ieder geval. 🙂

De eerste week van NaNo 2018 ging lekker van start. Van tevoren had ik al aantekeningen klaar staan voor mijn manuscript en die kon ik mooi verwerken. Nog niet alles komt direct van pas in het verhaal, maar dat hoeft ook niet. Tenslotte zijn we pas net begonnen en ik weet al dat mijn manuscript sowieso meer dan 50.000 woorden gaat tellen.

Ik zie NaNo dan ook meer als een mooie kick-start dan een poging om een first-draft af te ronden. Dat ik een aantal dagen hard heb doorgewerkt zie je ook aan de grafiek. (O, wat vind ik die grafiek leuk!)

Zeker omdat ik in het weekend nooit veel tijd heb om te schrijven en een aantal dagen ziek ben geweest waardoor ik helaas niet zoveel heb kunnen schrijven als ik wilde.

Door ziekte moet ik vaak wat gas terugnemen en daar baal ik best wel van. Vaak lukt het me om me erdoorheen te vechten maar soms is zelfs de kleinste inspanning al te veel.

Gelukkig heb ik het ergste gehad en ik hoop dan ook dat de rest van de maand beter verloopt. Hoewel ik zoveel mogelijk probeer te schrijven heb ik dus nog geen reden om te juichen. Ik heb namelijk ook veel afspraken staan deze maand waardoor mijn schrijfuren het moeten afleggen. Vandaar dat ik geprobeerd heb wat “vooruit te werken” en is dat deels wel gelukt. Hopelijk is het voldoende, anders moet ik in de tweede helft van de maand nog even flink aan de bak!

Ik schrijf het liefst thuis, in de woonkamer waar de pc staat. Nou kan ik eigenlijk overal wel schrijven, maar een goede zit plek is toch wel erg belangrijk wanneer je voor langere tijd achter de computer zit. Hebben jullie ook een favoriete schrijfplek?

Bovendien is het overdag lekker rustig en kan ik naar mijn eigen muziek luisteren. Mijn favoriete schrijfmuziek is op dit moment Imagine Dragons.

Ondanks alles dus een redelijke start van NaNo voor mij. Hoe gaat het bij jullie?

Liefs, Patty

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in informatie, patty van delft, schrijfster, writerslife en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op NaNoWriMo 2018 week 1: We zijn begonnen!

  1. marilyn coene zegt:

    Ondanks je ziekte, ondanks alle afspraken die je hebt ……… toch geloof ik in jou en ben ik ervan overtuigd dat je het haalt. En mocht je het toch niet halen? Dan ga ik niet telleurgesteld zijn want ik weet dat je je uiterste best zal doen ……… juist go for it

  2. Papa zegt:

    Uppie sterkte je kunt het, laffoe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.