Vijf jaar special: Drägan Duma bundel!

Hoewel ik op dit moment druk bezig ben met het schrijven van een gloednieuw verhaal heb ik de laatste maanden ook in het geheim aan een ander project gewerkt, namelijk een Drägan Duma bundel!

In deze bundel zullen een aantal korte verhalen worden opgenomen die achtergrondinformatie geven of bepaalde gebeurtenissen uit de boeken vanuit een ander oogpunt laten zien. Zo komen onder andere Rune, Jacco, Stardon en zelfs Nina aan het woord.

De bundel zal in een gelimiteerde oplage verschijnen; genummerd, gesigneerd en geïllustreerd door de schrijfster zelf, en zal dus beperkt beschikbaar zijn. Er zal geen herdruk volgen.

Een collectors item dus die je als echte Drägan Duma fan moet hebben!

Zodra er meer informatie bekend is laten we dat natuurlijk weten en om jullie een kleine sneak peek te geven kun je HIER alvast één van de verhaaltjes uit de bundel gratis lezen!

Het is tenslotte feest! 🙂

***LET OP! Dit korte verhaal is onderdeel van de nog niet verschenen Drägan Duma bundel. Het kan kleine spoilers bevatten ten opzichte van Zij Die Hoort, het eerste deel in de Drägan Duma trilogie***

 

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in Drägan Duma, informatie, kort verhaal, patty van delft, Uncategorized, vijf jaar special en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.