Dag 2020, kom maar op 2021!

Wat was afgelopen jaar vreemd voor ons allemaal. Dit had ik niet zien aankomen! Evenementen afgelast, de invoering van allerlei regeltjes en lock-downs. Niet zoals ik me dit jaar had voorgesteld…

Ondanks alles ging mijn werk natuurlijk gewoon door, dus ik heb mijn handen uit de mouwen gestoken, zelfs wanneer ik werd afgeleid door alles wat er om me heen gebeurde.

Toch ben ik ook dit jaar dankbaar voor de mooie dingen die het me gebracht heeft. Zo ben ik bijvoorbeeld ontzettend blij met de mensen om me heen, ondanks dat het contact vaak minder en op een andere manier is. Hopelijk kan ik iedereen snel weer een echte knuffel geven!
En ik ben dankbaar voor mijn lezers die ervoor zorgen dat ik het werk wat ik het allerliefst doe nog steeds met heel veel plezier kan uitvoeren! Dank jullie wel. ❤

Dit jaar zijn er maar liefst drie boeken van mijn hand verschenen waar ik ontzettend trots op ben.
Als eerste kon ik in 2020 iets verwezenlijken waar ik al een tijdje mee rondliep: een Drägan Duma bundel met korte verhalen waarvan ik zelf ook de cover en illustraties voor gemaakt heb.
Drägan Duma – De Vergeten Verhalen heeft een gelimiteerde, genummerde oplage en is op dit moment nog verkrijgbaar via Celtica Publishing, maar op is op!

De Vergeten Verhalen, de hardcover van Een Onbreekbare Band en Terras Altas – Puur Wit op een rijtje

In de zomer wilde we graag twee boeken uitbrengen voor Castlefest: De hardcoverversie van Een Onbreekbare Band en het eerste deel in een nieuwe serie, namelijk Terras Altas – Puur Wit.
Helaas ging ook Castlefest niet door en moesten we de boeken op een andere manier aan jullie presenteren. Nooit gedacht dat ik nog eens een onlineboekpresentatie zou geven hahaha! Maar het is gelukt, je kunt de presentatie HIER terugkijken. Hoewel ik mijn lezers natuurlijk veel liever in het echt zie, vond ik het toch leuk om in ieder geval digitale interactie met jullie te hebben.

De release van Terras Altas – Puur Wit was extra spannend. Niet alleen moet ik bewijzen dat ik ook iets anders kan schrijven dan Drägan Duma boeken, ook deze cover heb ik zelf ontworpen. Gelukkig waren de reacties allemaal positief wat mij een enorme boost heeft gegeven, zeker in deze rare tijd.

Verder is het me tussen alle gekkigheid door gelukt om de NaNoWriMo challenge te halen wat me 50.000 woorden voor mijn nieuwe manuscript heeft opgeleverd!

Al met al was 2020 voor mij een heftig jaar waarin ik vaker uit mijn comfortzone moest stappen dan me lief is, hard moest werken om alles op tijd af te krijgen onder vreemde en stressvolle omstandigheden, maar ook een jaar waar ik trots ben in wat ik voor elkaar heb gekregen.

Helaas hebben de omstandigheden er ook voor gezorgd dat een aantal dingen moesten worden uitgesteld, zoals de Libertalia collectible en de vertaling van Drägan Duma. Maar die dingen nemen we natuurlijk mee naar 2021!

Dat zijn dan direct al twee doelen voor het komende jaar. Verder hoop ik dat het lukt om deel twee van de Terras Altas uit te brengen: Inktzwart.

En natuurlijk hoop ik dat we elkaar weer real life kunnen zien in plaats van alleen maar digitaal. Voor nu wens ik jullie hele fijne feestdagen en een spetterend, magische en ontzettend gelukkig 2021!

Liefs, Patty

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in De Vergeten Verhalen, Drägan Duma, Een Onbreekbare Band, informatie, patty van delft, Puur Wit, schrijfster, Terras Altas, the road so far, writerslife en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Dag 2020, kom maar op 2021!

  1. Missus Rhino zegt:

    Patty,
    Hello! I am starting a YouTube channel that is essentially going to be poetry readings, paired with time-lapse videos of 3d prints for relaxation purposes (if you’ve never seen a 3d print time lapse, I highly recommend it – it’s one of those things that is very satisfying to watch). I would love to use your poem “Shattered Trust” on the channel.

    I also recognize that poetry is often a very personal subject for the author, and so I should let you know that I plan on using it while showing the time lapse of characters from the video game “Among Us” being 3d printed – if you’re not familiar, the game is all about betraying your friends, and trying to hide your betrayal and convincing the group to blame someone else. I do take the poems very seriously, but if the fact that it would be paired with visuals from a video game that might be taken as silly or disrespectful to you bothers you, I would rather find out now than after it is made and uploaded.

    Thanks!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.