Readathon: De Drägan Duma trilogie

Van 18 april tot en met 30 mei 2021 vindt de (Re)Readathon van de Drägan Duma trilogie plaats! Tijdens dit evenement gaan we de Drägan Duma trilogie samen (her)lezen, komen er leuke weetje en extraatjes voorbij in het evenement, hebben we een winactie en een Q&A met de auteur.

Je kunt je via Facebook HIER aanmelden.

Wat is een Readathon?

Een Readathon is een leesmarathon waarin je 1 of meerdere boeken probeert te lezen binnen een bepaalde tijd. Je kunt dit natuurlijk prima in je eentje doen, maar samen lezen zorgt vaak voor extra motivatie en gezelligheid! Tijdens de Readathon kun je dan gezellig over het verhaal kletsen met mensen die tegelijkertijd met jou aan het lezen zijn, je ervaringen delen en hopelijk veel lol maken. Let op: een Readathon is geen wedstrijd!

Hoe doe je mee?

Heel simpel: meld je aan voor het evenement op Facebook, bereid je voor, pak het eerste boek erbij en lezen maar!

Voorbereiden voor de Readathon.

Goed, je hebt jezelf aangemeld voor de Readathon, wat nu? Hier volgen een aantal tips!

 • Vertel de wereld dat je meedoet aan de Readathon. Of liever gezegd, vertel het je mede-boekenliefhebbers, misschien willen zij ook meedoen.
 • Creëer je TBR stapel. Leg alvast de boeken klaar die je wil gaan lezen. In dit geval dus de Drägan Duma trilogie.
 • Maak alvast een playlist voor tijdens het lezen. (Als je van muziek bij het lezen houdt natuurlijk) Kies muziek die je bij het verhaal vindt passen of muziek die je gewoon leuk vindt. Geen inspiratie? HIER kun je de playlist vinden die door de auteur is gebruikt tijdens het schrijven van Drägan Duma.
 • Koop alvast je favoriete leessnacks en drinken in.
 • Plan tijd in om te lezen en neem je voor om je niet druk te maken als het je op een bepaald moment niet lukt om te lezen. Een Readathon doe je voor de lol!

Tijdens de Readathon.

 • Deel je voortgang, foto’s en opmerkingen op Social Media en het evenement. Door op Social Media de hashtags van de Readathon te gebruiken kun je gemakkelijk je medelezers vinden. Voor de Drägan Duma Readathon zijn deze hashtags: #dräganduma #drägandumareadathon #readathon #lezen #herlezen #trilogie #samenlezen #leesmarathon
 • Motiveer je medelezers en klets gezellig met elkaar! Lezen is normaal gesproken iets dat je alleen doet, een Readathon doe je samen.
 • Vergelijk jezelf niet met anderen als het gaat om je leessnelheid. Iedereen leest op zijn/haar eigen tempo!
 • Zorg dat je de afleiding van het lezen tot het minimale beperkt.
 • Neem af en toe een kijkje in het evenement.
 • Lees, geniet en maak plezier!

Hieronder vindt je nog een handige “Niet Storen-deurhanger”. Klik op het plaatje voor de vergroting, klik met je rechtermuisknop om de afbeelding op te slaan, print ‘m uit en hang ‘m op!

Alvast heel veel leesplezier gewenst! ❤

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in Bondgenoten & Verraders, Drägan Duma, evenement, Het Zwarte Kristal, informatie, patty van delft, Uncategorized, Zij Die Hoort en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.