Read-along en online boekpresentatie!

Read-along: Terras Altas – Puur Wit

Van 26 februari tot en met 13 maart 2022 vindt de Read-along van Terras Altas – Puur Wit plaats als aanloop naar de release van Terras Altas – Inktzwart! Je kunt meedoen via Facebook of Instagram. (of allebei natuurlijk!)

Tijdens dit evenement gaan we Terras Altas – Puur Wit samen (her)lezen, komen er leuke weetjes en extraatjes voorbij in het evenement, hebben we een winactie en we sluiten af met de boekpresentatie van Inktzwart en een Q&A met de auteur. Je kunt je HIER aanmelden voor het Facebookevenement of volg @dragan_altas op Instagram.

Wat is een Read-along?

Tijdens een Read-along lees je tegelijkertijd met andere lezers hetzelfde boek. Samen lezen zorgt voor extra gezelligheid en je kunt over het verhaal kletsen met mensen die tegelijkertijd met jou aan het lezen zijn, je ervaringen delen en hopelijk veel lol maken! 🙂

Hoe doe je mee?

Heel simpel: meld je aan voor het evenement op Facebook of laat op Instagram weten dat je meedoet, bereid je voor, pak het boek erbij en lezen maar!

Heb je Terras Altas – Puur Wit nog niet? Leen die dan nu bij de bibliotheek of bestel het boek via de boekhandel of Celtica Publishing. (pssst; je kunt dan gelijk Inktzwart voorbestellen 😉 )

Voorbereiden voor de Read-along.

Goed, je hebt jezelf aangemeld, wat nu? Hier volgen een aantal tips!

 • Vertel de wereld dat je meedoet aan de Read-along! Of liever gezegd, vertel het je medeboekenliefhebbers, misschien willen zij ook meedoen.
 • Leg alvast het boek klaar die je wil gaan lezen. In dit geval dus Terras Altas – Puur Wit.
 • Maak alvast een playlist voor tijdens het lezen. (Als je van muziek bij het lezen houdt natuurlijk) Kies muziek die je bij het verhaal vindt passen of muziek die je gewoon leuk vindt. Geen inspiratie? HIER kun je de playlist vinden die is gebruikt tijdens het schrijven van Puur Wit.
 • Koop alvast je favoriete leessnacks en drinken in.
 • Plan tijd in om te lezen en neem je voor om je niet druk te maken als het je op een bepaald moment niet lukt om te lezen. Een Read-along doe je voor de lol!

Tijdens de Read-along.

 • Deel je voortgang, foto’s en opmerkingen op Social Media en het evenement. Door op Social Media de hashtags van de Read-along te gebruiken kun je gemakkelijk je medelezers vinden. Voor de Terras Altas Read-along zijn deze hashtags: #terrasaltasreadalong #readalong #lezen #herlezen #terrasaltaspuurwit #samenlezen
 • Motiveer je medelezers en klets gezellig met elkaar! Lezen is normaal gesproken iets dat je alleen doet, een Read-along doe je samen.
 • Vergelijk jezelf niet met anderen als het gaat om je leessnelheid. Iedereen leest op zijn/haar eigen tempo!
 • Zorg dat je de afleiding van het lezen tot het minimale beperkt.
 • Neem af en toe een kijkje in het evenement of op de Instagrampagina van Drägan Altas.
 • Lees, geniet en maak plezier!

Alvast heel veel leesplezier gewenst!

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in evenement, informatie, Inktzwart, patty van delft, Puur Wit, Terras Altas en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.