Drägan Duma

Drägan Duma is een meeslepende fantasy serie over moed, vriendschap, wanhoop, vertrouwen en innerlijke kracht die je kennis laat maken met een wereld waar je het liefst zou willen blijven wonen…

Meer weten over de wereld van Drägan Duma? Klik HIER.

De Drägan Duma trilogie is verkrijgbaar in paperback of e-Book.

Vanaf de zomer van 2020 zijn alle boeken tevens verkrijgbaar als geïllustreerde hardcover!

For English readers, check HERE

Drägan Duma – Boek 1 – Zij Die Hoort

Bloed tegen de autoruit…

De nachten van Jill worden regelmatig geteisterd door een nachtmerrie over het ongeluk waarbij ze haar moeder verloor. Haar vader heeft ze nooit gekend.

In de nacht nadat ze zestien is geworden, schrikt Jill wakker. Ze gaat naar het slaapkamerraam en ziet buiten de schim van een draak! Ervan overtuigd dat ze droomt, gaat ze ernaartoe en ontmoet de Drägannymare Jordian, een drakenridder uit Drägan Duma. In die parallelle wereld zijn draken een verbond met de mensen aangegaan om de kwaadaardige Morbiden het hoofd te bieden.

Jill blijkt door haar bloedlijn van vaders kant voorbestemd te zijn om in Drägan Duma opgeleid te worden tot Drägnnymare. Ze krijgt slechts een paar dagen de tijd om te beslissen of ze dit werkelijk gaat doen. Verward blijft ze achter. Moet ze alles wat ze kent achter zich laten en de overstap maken naar het onbekende Drägan Duma?

Zij Die Hoort is het eerste deel van de spannende fantasytrilogie Drägan Duma, een vreemde wereld waar een grote verantwoordelijkheid op Jills schouders gelegd wordt.

Bestel

Drägan Duma – Boek 2 – Bondgenoten & Verraders

In de strijd om vrijheid komt het verraad van binnen…

Na de laatste afgeslagen aanval van de Morbiden is hun meester furieus. Nieuwe plannen om de macht over te nemen worden gesmeed.

Met de overstap naar Drägan Duma is Jill ontsnapt aan haar roerige bestaan op aarde. Ze durft weer voorzichtig te genieten van het leven, maar al snel breken er duistere tijden aan op deze parallelle wereld.

Jill lijkt aangewezen om de leidster van Dragon Stone op te volgen, maar is zij wel Zij Die Hoort, zoals beschreven in de profetieën? Een Wijze van het Woud vertelt haar over een verrader tussen de mensen die zij net geleerd heeft te vertrouwen. Wie in haar omgeving spant er samen met de vijand?

De strijd tegen de Soulsnatcher en zijn Morbiden barst in alle hevigheid los en onwaarschijnlijke bondgenootschappen moeten worden gesloten om deze oorlog te kunnen overleven.

In het tweede deel van Patty van Delfts trilogie Drägan Duma volgen gebeurtenissen elkaar razendsnel op. Verlies, moed, verdriet en haar moeilijke relatie met Skylar veranderen het examenjaar van de zestienjarige Jill in een chaotische achtbaan van belevenissen. 

Bestel

Drägan Duma – Boek 3 – Het Zwarte Kristal

Goud en Zilver, samen verbonden…

Jill en Skylar hebben alles achter zich gelaten om in de Buitenwereld het Zwarte Kristal te vernietigen, het duistere object dat de mens op Drägan Duma verbindt aan de kwaadaardige magiër Morbiston.

Met slechts een handvol aanwijzingen staan ze aan het begin van een avontuur in een wereld waar magie ongewenste aandacht trekt. En hoe verberg je draken op een plaats waar mythische wezens niet langer voorkomen?

Terwijl de magiër en zijn Morbiden op Drägan Duma nog altijd dood en verderf zaaien, begint voor Jill en Skylar een race tegen de klok. De onstabiele verbinding teistert de Buitenwereld en tegenslagen maken de missie nog moeilijker dan verwacht.

Volgens de profetie kan Morbiston alleen voorgoed worden verslagen door magie in vertrouwen te bundelen. Maar Jill raakt gaandeweg zelfs het vertrouwen in zichzelf kwijt.

Kan zij haar twijfels opzijzetten om een einde te maken aan Morbistons duistere macht?

Het Zwarte Kristal is het laatste deel in de meeslepende fantasytrilogie. Het is het einde van een bijzonder verhaal dat draait om vertrouwen, innerlijke kracht, vriendschap en levenslange verbondenheid.

Bestel

Drägan Duma – Een Onbreekbare Band

Uit de as van onze vernietigde levens zullen wij herrijzen, sterker dan ooit tevoren…

De draken zijn gevlucht uit de Buitenwereld. Helaas wordt hun nieuwe wereld verscheurd door strijd met de Morbiden en uit wanhoop gaan ze een verbond aan met de mens om gezamenlijk de vijand het hoofd te bieden.

De avontuurlijke Feniksa Drakena groeit met haar twee broers op in Slot Silverfang. Haar familie behoort tot de machtigste ter wereld en zij wordt vanaf haar geboorte voorbereid om als vrouwe over het Slot en de bijbehorende landerijen te heersen.

Ze kan zich echter slechts met moeite in haar rol schikken. Hunkerend naar vrijheid zet ze zich af tegen haar ouders.

Dan wordt Feniksa uitgekozen om zich te verbinden met Danaleth, een groene draak, en ze grijpt haar kans op ontsnapping naar de Drägannymarai met beide handen aan.

Maar ook drakenridders hebben verantwoordelijkheden en plichten. En wanneer deze botsen met de loyaliteit aan haar familie, komt zij voor een haast onmogelijke keuze te staan…

~~~

Een Onbreekbare Band speelt zich 330 jaar voor de Drägan Duma trilogie af. Het is een verhaal over moeilijke keuzes, angst voor het onbekende, diepe banden aangaan en een wanhopige strijd om te overleven.

Bestel

Zij Die Hoort – Hardcover (uitverkocht)

Het debuut uit 2014 van de Haagse schrijfster Patty van Delft is nu eindelijk ook verkrijgbaar als een hardcover! In deze prachtige speciale uitgave vind je het eerste deel van de meeslepende trilogie Drägan Duma, aangevuld met een landkaart voorin het boek getekend door Patty van Delft. Bovendien bevat het boek vijf zwartwit illustraties van de hand van Dominik Broniek die ook de cover heeft ontworpen.

Bestel

Bondgenoten & Verraders – Hardcover

In deze prachtige speciale uitgave vind je het tweede deel van de meeslepende trilogie Drägan Duma, aangevuld met een landkaart voorin het boek getekend door Patty van Delft. Bovendien bevat het boek vijf zwartwit illustraties van de hand van Dominik Broniek die ook de cover heeft ontworpen.

Bestel

Het Zwarte Kristal – Hardcover

Ook het laatste deel van de trilogie is er nu in de speciale uitgave! Met een landkaart voorin het boek getekend door Patty van Delft en vijf zwartwit illustraties van de hand van Dominik Broniek die ook de cover heeft ontworpen.

Bestel

Drägan Duma – De Vergeten Verhalen

De Vergeten Verhalen is een bundel voor de echte Drägan Duma fan! Deze gelimiteerde uitgave bevat tien verhalen die dieper ingaan op gebeurtenissen uit de serie. Zo geven sommige verhalen extra achtergrondinformatie of juist een heel andere kijk op belangrijke gebeurtenissen. Alle verhalen worden tevens opgeluisterd door illustraties gemaakt door de schrijfster zelf.

 Bestel 

Een Onbreekbare Band – Hardcover

De prequel komt ook  in de speciale uitgave! Met een landkaart voorin het boek getekend door Patty van Delft en vijf zwartwit illustraties van de hand van Dominik Broniek die ook de cover heeft ontworpen.

Bestel