Vijf jaar special: Meet & Greet bij de Bruna in de Bogaard!

Zoals ik eerder al vertelde in The Road so Far… deel 2 was de eerste keer dat ik in een boekhandel mocht signeren vlak na het uitkomen van Zij Die Hoort bij de Bruna in Bogaard te Rijwijk (ZH). Natuurlijk is het dan extra leuk om daar met het vijfjarig bestaan nog een keertje terug te komen!

Na het van te voren te hebben aangekondigd via de winkel en social media was het vandaag dan eindelijk weer zover; ik mocht langskomen in de winkel voor de Meet & Greet op Koningsdag.

Op de gloednieuwe locatie was een mooie tafel voor mij ingericht waar niemand eigenlijk omheen kon. 

Al zijn de Drägan Dumaatjes ook gewoon in de kast te vinden natuurlijk 😉

Ik heb het wederom ontzettend naar mijn zin gehad, het is zo leuk om sommige lezers (en zelfs een collega!) eindelijk een keer in het echt te zien en te spreken. Ook vind ik het altijd geweldig om “oude bekenden” terug te zien en bij te kletsen. Natuurlijk had ik een klein presentje meegenomen voor degenen die langskwamen, het is nog steeds feest!

Het was een enorme verrassing dat ik van een hele lieve lezeres zelf ook nog cadeautjes kreeg! Een drakenring, muurdraakjes, een nieuwe signeerpen en als klap op de vuurpijl een prachtige, ingelijste diamondpainting van de cover van Drägan Duma – Zij Die Hoort. Wat een verwennerij, ik ben er echt een beetje sprakeloos van. ❤

Het was weer een geweldige middag en ik wil het personeel van de Bruna bedanken dat ik weer te gast mocht zijn. En ook iedereen die de moeite heeft genomen om mij vandaag op te zoeken. Jullie zijn geweldig en ik kijk weer met heel veel plezier terug op deze dag. 🙂

Liefs, Patty

 

 

 

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in Bondgenoten & Verraders, Drägan Duma, Een Onbreekbare Band, foto's, Het Zwarte Kristal, informatie, Jubileum extra, patty van delft, schrijfster, signeer sessie, signeersessie, vijf jaar special, writerslife, Zij Die Hoort en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.