Godijn Fantasy/SciFi-dag!

Afgelopen zaterdag was ik aanwezig bij de Fantasy/SciFi-dag in Arhnem, georganiseerd door Godijn Publishing. Ik was gevraagd om deel te nemen aan het schrijverspanel en natuurlijk was er ook gelegenheid om te signeren en gezellig te babbelen met lezers.

Allereerst een bekentenis: Ik vind het doodeng om op een podium te staan/zitten! En dat is natuurlijk niet zo handig als je in een panel zit hahaha.

Maar ik vind ook dat het belangrijk is om los te breken uit je comfortzone dus hup, dat podium op! Gelukkig begon de middag met een workshop van Johan Klein Haneveld over Worldbuilding en werd vervolgd met de boeklancering van Johans nieuwste boek: “Ruisreizigers”.

Hierna volgde een pauze waarin de gelegenheid was om gezellig met lezers en collega’s te kletsen. Celtica Publishing werd vertegenwoordigd door maar liefst drie auteurs: Esther Wagenaar (als bezoekster), Jeffrey Debris en ikzelf.

Na de pauze kon ik er toch niet meer onderuit; het was tijd voor het panel en dus tijd om samen met Jeffrey Debris en Ellis van Zijll het podium te betreden. Het panel werd geleid door Johan die vragen stelden waar het publiek vervolgens op mocht inhaken. Zo werd het een leuk, uitdagend en interactief geheel. Gaandeweg vervaagden mijn zenuwen enigszins en kon ik zelfs genieten van het panel! Al was ik nog steeds blij toen ik weer van het podium af mocht. 🙂

Toen het panel was afgerond was het opnieuw tijd voor een pauze waarna de spannende uitslag van de schrijfwedstrijd “Zonderlingen” werd gegeven. De 25 beste verhalen binnen deze wedstrijd hebben een mooie plek in de gelijknamige bundel gekregen en voor de winnaar was er zelfs een heuse award!

Na de uitreiking, de felicitaties en het uitdelen van de bundels aan de schrijvers die hier aan mee hebben gewerkt was er nog tijd om na te kletsen en te signeren. Ik vond het een ontzettend leuke dag om bij aanwezig te zijn!

Deze geweldige dag werd georganiseerd door: Elly Godijn: organisatie en shortlistjury, Garvin Pouw: organisatie, spreekstalmeester en longlistjury, Johan Klein Haneveld: ambassadeur, organisatie, workshop en shortlistjury en Esmeralda Ravensbergen – van Belle: organisatie en longlistjury.

 

 

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in Drägan Duma, evenement, informatie, patty van delft, schrijfster, signeer sessie, signeersessie, Uncategorized, writerslife en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.