The Rise of the Listener (the Drägan Duma song)

Hey allemaal,

Misschien dat jullie ‘m al voorbij hebben zien komen op mijn social media, maar er is nu een heuse Drägan Duma song! 🙂 Ik ben zo blij en trots dat mijn boekenserie een eigen nummer heeft, gemaakt door getalanteerde mensen uit Nederland, Japan en Canada. Welke boekenserie heeft nou zijn eigen muzieknummer? Persoonlijk vind ik het nummer erg bij de boeken passen, maar het is dan ook helemaal mijn smaak. Hopelijk vinden jullie het ook tof, ik ben erg benieuwd!

Fijne vakantie allemaal!

Liefs, Patty

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in Drägan Duma, informatie, patty van delft, schrijven is, writerslife, YouTube, Zij Die Hoort en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.