Terras Altas – Puur Wit nu overal verkrijgbaar!

Terras Altas – Puur Wit is nu overal verkrijgbaar in hardcover en E-book!

Elk verhaal heeft twee kanten…

Sinds de Laatste Oorlog regeert het Regime over het welvarende Hoogland van Terras Altas. Een goede taakverdeling zorgt er voor vrede. Wetsovertreders worden zwaar gestraft en de grootste misdadigers wacht verbanning naar het woeste Laagland.

De Hooglandse Lily bezit de vaardigheid om energie te manipuleren. Met haar rang van edele gaat zij een rooskleurige toekomst tegemoet. Vol verwachting kijkt ze uit naar de dag dat ze met Espen, erfgenaam van het machtigste Huis onder het Regime, zal trouwen.

Tijdens haar reis over het Laagland, op weg naar haar verloofde, stort haar luchtschip neer. Lily belandt op een plek waar nachtmerries haar ook overdag teisteren. Een groep Laaglanders onder leiding van River, een sinistere jongen met een vreemde kracht, neemt haar gevangen en wil haar als ruilmiddel gebruiken.

Zal het Regime aan hun eisen tegemoetkomen om Lily haar vrijheid terug te geven? En is ze tot die tijd in staat te overleven tussen haar ontvoerders?

Terras Altas – Puur Wit is een fantasyverhaal over geheimen, onderdrukking, tweestrijd en een gevecht om vrijheid, waarin niets zo eenvoudig is als het lijkt…

Bestel de hardcover

Bestel het E-book

 

 

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in Ebook, informatie, patty van delft, Puur Wit, Terras Altas en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Terras Altas – Puur Wit nu overal verkrijgbaar!

  1. Patty, Way to go! Excellent going for “Terras Altas”!!! Phil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.