Terras Altas – Inktzwart wint Celtica’s Cover Competitie!

Elk jaar mogen lezers op de pagina’s van Celtica Publishing stemmen op de mooiste boekcover van het voorgaande jaar. En deze keer heeft Inktzwart de gouden award binnengehaald!

Dit is voor mij een grote eer omdat ik naast de auteur van dit boek, ook de coverartiest ben en ik daar ontzettend veel tijd en moeite in heb gestoken. Een boekcover maken is geen peulenschil, tenzij je gebruik maakt van panklare stock foto’s. Voor Inktzwart heb ik dat niet gedaan. Ik ben zelf aan het tekenen, ontwerpen, fotograferen en zelfs kweken gegaan! (de Vergeet-me-nietjes van de cover groeien nog steeds in mijn tuin 😉 ) Eerder won Puur Wit al de award voor de mooiste cover en ik ben dan ook heel trots dat ik nu twee digitale awards heb mogen ontvangen.

Ook voor Asgrijs (Terras Altas 3) en Bloedrood (Terras Altas 4) ben ik van plan om weer zelf de covers te maken. Al denk ik dat ik voor het boek of de serie die daarna komt het ontwerpen weer aan een echte coverartiest overlaat, want het is toch wel erg veel werk! 🙂

Bedankt voor het stemmen allemaal!

Liefs Patty

Advertentie

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in artwork, award, Inktzwart, patty van delft, Terras Altas, Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Terras Altas – Inktzwart wint Celtica’s Cover Competitie!

  1. Patty, Best wishes winning Celtica’s Cover Competition for your cover of Terras Altas–Ink Black!!! And making the cover yourself is quite an accomplishment; drawing, designing, photographing and even growing the Forget-me-nots on the cover!!! Congratulations adding this award to your previous award for the cover of Terras Altas–Puur Wit!!! Phil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.