NaNoWriMo 2018 week 4: De laatste loodjes!

De laatste week is ingegaan, vrijdag eindigt NaNoWriMo 2018!

Gelukkig heb ik nu meer tijd om te schrijven en ben ik al lekker opgeschoten.

Hoewel ik er iedere keer veel plezier aan beleef en mijn manuscript er absoluut een boost van krijgt vergeet ik toch altijd weer hoe vermoeiend NaNo is. Natuurlijk schrijf ik normaal gesproken ook, maar 50.000 woorden in dertig dagen is gewoon veel. Zeker wanneer je in diezelfde maand ook al bomvol zit met afspraken.

Nu doe ik dat natuurlijk deels zelf, al ontkom je er soms ook niet aan. Zoals ik al zei; ik ben niet van plan alles opzij te zetten om te kunnen schrijven. Zelfs niet als ik een deadline heb.

Behalve schrijven heb ik namelijk ook een middag doorgebracht op het Coornhert Gymnasium in Gouda. Deze school heeft ieder jaar de “Fantasy Experience” waar schrijvers worden uitgenodigd om workshops te geven en een meet & greet te hebben met de leerlingen. Ontzettend leuk!

In diezelfde week was ik op zaterdag ook aanwezig bij Castlefest Wintereditie waar ik samen met mijn collega’s van Celtica Publishing achter de stand stond om boeken te verkopen, met lezers te kletsen en natuurlijk te signeren. Ook supertof!

Verder breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden en dat is in november niet anders dan in welke willekeurige andere maand. Al gaat dat allemaal wel ten koste van de schrijftijd, ik zou het zeker niet willen missen. ❤

Nu heb ik nog twee dagen… twee dagen om NaNoWriMo 2018 succesvol af te sluiten. Zal het me lukken om nog een eindsprint te maken? Ik ga het absoluut proberen!

Bovendien heb ik een fijne vakantie in het vooruitzicht en iets om naartoe te werken is altijd een goede motivatie.

Voor iedereen die ook nog een eindsprint wil doen: Kom op! Je kan het!

Liefs, Patty

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in informatie, patty van delft, schrijfster, writerslife en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op NaNoWriMo 2018 week 4: De laatste loodjes!

  1. marilyn coene zegt:

    Nog eventjes doorbijten en je bent er …….en volgens wat ik zie zit er echt wel kans in dat je het haalt …….. en dan een leuke vakantie maar ook het moment om je lichaam en geest een beetje tot rust te laten komen. Ongelofelijk, zoveel afleiding gehad en toch je doel halen 😲😲😲 ik begrijp niet hoe je dat doet. Allé kom op nog 2 daagjes en dan op de top 😉 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.