Steampunk Saturday: Steampunk integreren in je “normale” outfit.

In de komende weken zal ik, in aanloop naar de verschijning van Terras Altas – Puur Wit deze zomer, jullie meenemen in de fantastische wereld van Steampunk.

Yep, ik ben een beetje gek 🙂 Maar ook als je dat niet bent kun je Steampunk gebruiken in je dagelijkse outfit! 🙂

Steampunk is vrij gemakkelijk te integreren in je dagelijkse stijl. Het hoeft niet altijd uitbundig of in vol ornaat te zijn. Ik vind het gaaf om kleine elementen of accenten in mijn  stijl aan te brengen en deze zo een beetje te “Steampunken”.

Een Steampunk haarclip is bijvoorbeeld een subtiele manier om Steampunk in je stijl te verwerken. (Steampunk Heaven)

Zoals in de meeste Fantasy stromingen is er geen goed of fout. Combineer, knutsel en gebruik het genre in een manier waarop jij je prettig voelt! Met DIY-projecten kom je een heel eind en ook tweedehands kleding of vintage kan een uitkomst zijn. Zo creëer je zelf voor weinig geld een unieke en toffe outfit waarbij je misschien niet zozeer ontzettend opvalt, maar toch anders bent dan de mainstream. Hieronder een aantal ideeën over hoe je van je dagelijkse kloffie een Steampunk-achtige outfit kunt maken. (klik om te vergroten, klik vervolgens op de pijltjes om door de gallerij te gaan)

 

Je kunt het natuurlijk zo “gek” maken als je zelf wilt. Doormiddel van sieraden kun je subtiel iets van Steampunk toevoegen en door aanpassingen aan je kleding ga je een stapje verder. (klik om te vergroten)

 

Ook voor mannen is er genoeg te vinden op het gebied van Steampunk! Toffe shirts, armbanden, horloges, riemen en zelfs machetknopen. (klik om te vergroten)

Zo zie je dat een beetje Steampunk aanbrengen in je leven helemaal niet zo moeilijk is! 🙂

Hopelijk heb ik jullie een beetje aangemoedigd om zelf ook eens wat Steampunk bij je dagelijks kloffie te dragen. En als dat zo is: ik zie graag jullie creaties, dus stuur me vooral foto’s via Insta of Facebook van jouw geïntegreerde Steampunk outfit! 🙂

Liefs, Patty

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in blog, foto's, informatie, patty van delft, Puur Wit, schrijfster, Steampunk Saturday, Terras Altas, Uncategorized en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Steampunk Saturday: Steampunk integreren in je “normale” outfit.

  1. Pingback: Steampunk Saturday: Terras Altas en Steampunk | Patty van Delft

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.