Vijf jaar Zij Die Hoort feestmaand in een notendop

Wat gaan vijf weken toch vlug voorbij! Het is inmiddels mei en daarmee komt er een einde aan de Drägan Duma feestmaand. We hebben echt toffe win-acties gehad en veel mensen blij kunnen maken. 🙂

In de zaterdag specials “The Road so Far…” heb je kunnen lezen over hoe Drägan Duma is ontstaan en wat ik als schrijfster o.a heb meegemaakt toen Zij Die Hoort werd gepubliceerd. (Gemist? Lees hier Deel 1, Deel 2 en Deel 3)

Verder is er een aankondiging geweest voor een Drägan Duma bundel met alvast een gratis te lezen verhaal! (Die post vind je HIER)

En natuurlijk de Meet & Greet in de Bogaard. Kon je er niet bij zijn? Check dan de Kalender voor meer evenementen dit jaar waar ik bij aanwezig ben! 

Ook zijn er super leuke extraatjes voorbij gekomen zoals een Zij Die Hoort Kleurplaat, Telefoonachtergronden en Quotes.

En als klap op de vuurpijl was Zij Die Hoort ook nog de Dutch Shout-out bij Diamondpages! Klik HIER om het interview te lezen.

Hopelijk hebben jullie plezier gehad in de feestmaand, ik heb er in ieder geval van genoten! Nu ga ik weer vlug aan de slag met het schrijven van het volgende boek. 🙂

Liefs, Patty ❤

Over Just Patty

Just Patty is a Dutch author who writes Fantasy and Poetry. She models and photographs and has a curious spirit.
Dit bericht werd geplaatst in Drägan Duma, Jubileum extra, patty van delft, vijf jaar special, writerslife, Zij Die Hoort en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.